--- ---

Business en IT-Consultancy

Uw partner op het snijvlak van business en ITDigital PLM ToGo @ Marvu foodprocessing equipment

Samen met PLMXpert zijn we op 2 oktober 2020 te gast bij Marvu foodprocessing equipment in Sint-Oedenrode voor de online PLM ToGo.
Wij nodigen leidinggevenden en professionals van harte uit om deel te nemen aan dit webinar en een strategie te vormen op basis van live demonstraties en de gebruikerservaring van Marvu foodprocessing equipment.
Ervaar waarom een integraal PLM-systeem het belangrijke onderscheid maakt.

Locatie Online Webinar
Datum 02/10/2020 10:30 - 12:00


Aanmelden PLM TOGO @Marvu


 
Wat zijn uw vragen mbt een PLM systeem?

Welke oplossing is het meest geschikt voor mij? Is dit systeem flexibel genoeg om mee te groeien en te veranderen? Kan ik mijn CAD-modellen, tekeningen en stuklijsten evenals mijn project- en bedrijfsdocumenten in zo'n systeem beheren? Hoe zit met toepassingen zoals kwaliteitsprocessen en de aansluiting op ERP? Hoe doe je dat dan? Hoe pak je zo iets aan?
Onze PLM ToGo levert u waardevolle informatie tijdens uw oriëntatietraject. Ervaar in de praktijk hoe het gastbedrijf Marvu foodprocessing equipment de stap naar PRO.FILE al heeft genomen en succesvol doelen realiseert.

Met dit online bedrijfsbezoek bieden wij u een uitstekende mogelijkheid om antwoorden op uw vragen te krijgen over de specifieke eisen aan een PLM systeem, de selectie van het passende systeem en de inmiddels opgedane ervaringen bij de invoering en het gebruik.

 

U krijgt een kijkje in de keuken en ziet hoe Marvu profiteert van PLM.


Automatisering is een pijler voor groei voor Marvu. Concreet betekent dit dat Marvu, naast een eerder aangeschaft CAD-pakket (SolidWorks), een ERP-systeem (eerst Ridder R8, later Ridder iQ) ging implementeren. Daarna volgde de integratie van Ridder iQ met PRO.FILE PLM.
PRO.FILE stelt Marvu in staat om standaarden en singlesource modulaire oplossingen te ontwikkelen en versiebeheer inzichtelijk te maken en zo configure-to-order (CTO) te werken.

Schouten Technology helpt Marvu bij de integratie en up-to-date houden van de verschillende systemen, het inrichten van de werkprocessen en het geven inzicht in de data met BI.


Marvu foodprocessing equipment

Marvu is gespecialiseerd in interne transportsystemen in de voedselverwerkende industrie en produceert transportsystemen en speciaalmachines voor brood- en banketbakkerijen, voor de vleesverwerkende- , visverwerkende-, convenience-, agf- en zuivelindustrie. Met gedrevenheid verbindt Marvu de losse processtappen in productielijnen tot één soepel lopend geheel. Marvu verzorgt het gehele traject; van advies, ontwerp, productie, assemblage en in bedrijfstelling tot en met service en revisie voor zowel één specifieke machine als voor een complete productielijn op maat.

www.marvu.nl


In samenwerking met PLMXpert. 
https://plmxpert.nl/events/plm-togo-marvu